Forums > Kitesurfing General

Trouble With The Woo3

Reply
Created by Chris_M 1 month ago, 15 Feb 2021
Chris_M
2018 posts
15 Feb 2021 5:44PM
Thumbs Up

Ok so maybe operator error.... or its on the fritz.... I dunno.

Maybe somebody can help me:

So was an epic 25knots+ gusting 30+ session today, huuuge boosts with my woo on and was hoping to have a new PR set. The red light was blinking and it was all time.

Was understandably gutted when I got to my car, went to upload my session and there was no session to upload? I friggin checked that red light was blinking after every second jump (have been let down by flat batt before) and definitely wanted this one on my profile.

Any ideas? The batt keeps saying 100% charged (unusual considering I had it out for 1.5 hours yesterday, re-charged it anyway cos was suspicious).

Was hoping to break the 15m again, now I'll never know... unless one of you clever people can help me out.

TIA

Chris

cauncy
WA, 8092 posts
15 Feb 2021 7:25PM
Thumbs Up

Your bullshidting us

THE PIN PULLER
WA, 384 posts
15 Feb 2021 11:15PM
Thumbs Up

Shouldn't be red should be red/green I think

Chris_M
2018 posts
16 Feb 2021 3:21AM
Thumbs Up

Nah it's supposed to be blinking red, that means it's recording

Chris_M
2018 posts
16 Feb 2021 5:19AM
Thumbs Up

Or is the problem this "Activate beacon" thingo?

I've never seen it before, and I definitely didn't activate any beacons before yesterdays session..... so maybe problem solved?

Seems like a pretty crap update, now I have to get on my phone and do a thing before I get my woo recording and get out on the water...

Would love to hear from a seasoned woo user to help me out here





azza2u
QLD, 89 posts
16 Feb 2021 3:42PM
Thumbs Up

You can safely ignore that beacon thing, I only ever see it when starting the app to download a session from the Woo and have never clicked it before a session. With the 3.0 I've had one day last year where I was out and started/stopped it each time I hit the water, but the Woo for some reason decided not to record/show the last of the 3 sessions even though the red light had been blinking.



Subscribe
Reply

Forums > Kitesurfing General


"Trouble With The Woo3" started by Chris_M